Prydbuske

« Tilbage til sortiment

Udvalget af løvfældende prydbuske varierer meget i størrelse, form, farve og vækstbetingelser. Nogle har et særpræget løv i smukke farvenuancer, andre har et væld af blomster. Det er altid muligt at finde en velegnet busk til den lille eller store have, til den solrige eller mere skyggede placering, eller til det lune eller mere barske hjørne af haven.

 

Nedenfor har vi udvalgt 18 populære og farverig buske, der vil pryde enhver have.

Lave buske

Birkebladet Spiræa

70-80 cm høj. Mørk rosa tætfyldt blomst med god duft. Meget rigtblomstrende fra juni til sent på efteråret. Væksten er let overhængende.
Anvendes i bede, krukker som lav hæk samt til afskæring.


 

 

Blåskæg

Fingrenet busk med sølvgrønt løv op til 1 m høj. Får mørkeblå blomster i kvaste på de nye skud i september-oktober. Placeres solrigt og i god veldrænet havejord i det lune hjørne. Fryser ofte tilbage om vinteren.


Pris: 119,00

 

Dværgsyren

1 m høj og bred busk, der blomstrer i maj-juni med et væld af mørkviolette, velduftende blomster. Trives i fuld sol i almindelig havejord. Middelvoksende, kompakt og fuld hårdfør busk.


Pris: 149,00
Opstammet fra 299,00

 

Havehortensia

1-1,5 m høj og bred busk med   store blomsterskærme, der blomstrer i juli-september. Fås i blå, hvid, rosa og rød. Placeres lyst-halvskygge i god sphagnumblandet jord. Velegnet alene og i grupper f.eks. i surbundsbedet.
Spørg efter de 6 frøkener: Clara, Bella, Dorthea, Alma, Elisa og Frida.


Pris: fra 149,00

 

Klokkebusk 'Alexandra'

Lille hårdfør busk med opret vækst og purpurfarvet løv. Mørkrosa klokkeformede blomster i juni-juli og igen i september. Trives i sol-halvskygge i almindelig næringsrig havejord.


Pris:  129,00

 

Potentilla 'Lovely Pink'

0,5-1 m høj og bred busk med et væld af små sartrosa blomster i juni-oktober. Fås også i hvide, gule og røde nuancer. Placeres i sol-halvskygge. Utrolig hårdfør og trives i almindelig havejord.


Pris: 99,00

Mellemhøje buske

Dronningebusk

1,5-2 m høj busk med overhængende grene og kaskader af lyserøde klokkeformede blomster i juni-juli. Hårdfør og sund. Trives i sol og halvskygge.
Kan også fås i en dværgsort og i en højere varietet.


Pris: 129,00

 

Havehibiscus

1,5-2 m høj opret vækst med store enkle eller dobbelte blomster i  august-september. Ynder en lun vokseplads i fuld sol - gerne op ad en mur. Findes i mange skønne farvenuancer. Velegnet på terrassen i en bund af f.eks. lavendel eller bjergmynte.
Bør vinterbeskyttes de første par år.


Pris: fra 179,00

 

Klokkebusk 'Red Prince'

1-2 m høj busk med store mørkerøde blomster i maj-juli. Trives i sol-halvskygge i almindelig næringsrig havejord. Middelvoksende, opret og fuldt hårdfør busk.
Klokkebusk kan også fås med rosa eller hvide blomster og tofarvet løv.


Pris:  129,00

 

Sommerfuglebusk

1,5-2 m høj busk med lange blomsterstande i aug.-sep.
Trives i sol på en lun plads i god veldrænet havejord.
Velegnet alene og i grupper.
Findes i mange smukke farver, som alle tiltrækker sommerfugle.


Pris: 129,00

 

Stjernetop 'Strawberry Fields' 

1,5-2 m høj busk med rosa-mørkrosa blomster i oprette toppe i juni. Trives i sol i en god veldrænet havejord. Velegnet alene, i grupper og i busketter.
Stjernetop fås også med hvide blomster.


Pris:  119,00

 

Uægte jasmin 'Belle Etoile' 

Ca. 1,5 m høj busk med oprette, overhængende grene og velduftende, hvide blomster med rød bund i juli. Trives i sol - halvskygge og i en god almindelige havejord. Velegnet i busket, grupper og solitært.


Pris: 119,00

Høje buske

Duftsnebolle

2-3 m høj og bred, delvis stedsegrøn busk. Hvide, dejligt duftende blomster i runde hoveder i maj. Trives i sol-halvskygge i almindelig havejord.
Velegnet som solitær, i grupper og i busketter


Pris: 179,00

 

Syrenhortensia

2-3 m høj, træagtig busk med opret vækst. Blomstrer juli-september med store syrenlignende blomster i hvide og rosa nuancer. Fås også i en limefarvet variation. Plantes i almindelig, veldrænet, muldrig jord.
Velegnet i busket, grupper og solitært.


Pris: 149,00

 

Magnolie / tulipantræ

3-5 m højt, bredtvoksende træ eller busk, der blomstrer i april-maj med tulipanlignende hvide blomster med rosa skær. Trives i sol/halvskygge og i dybmuldet sphagnumblandet jord.
Fås i flere varianter.


Pris: fra 229,00

 

Storblomstret syren

3-4 m høj, meget hårdfør busk med velduftende blomster i maj-juni. Fås med hvide, lilla, rødlilla og blålilla, fyldte eller enkle blomster. Trives i sol-halvskygge i almindelig havejord
Trives i enhver have.


Pris: fra 229,00

 

Japansk dværgahorn

2-3 m høj, fingrenet busk eller lille træ med mørkerøde blade. Placeres i sol-halvskygge i  sphagnumblandet, let jord, tåler ikke udtørring.
Velegnet som solitær og som kontrastplante.
Fås i flere varianter.


Pris: fra 299,00

 

Uægte jasmin 'Schneesturm'

2-2,5 m høj, hårdfør busk med mange fyldte, velduftende, snehvide blomster i juni-juli. Trives i sol-halvskygge i god veldrænet havejord
Velegnet solitært, i grupper, busketter og i uklippede hække.


Pris: 119,00


Åbningstider

Marts

 

Man-fredag    10.00 - 17.30

Lør-søndag    10.00 - 16.00

 

FORÅRET

er kommet

 

Vi glæder os

til at vise jer mange spændende  planter og nyheder til haven.

 

Ombygning!

Vi har ombygget vores butik, så

vi får mere plads til

buketter, brugskunst

og andre gaveartikler

GLÆD DIG

 

Lige nu !

Er det tid til at få forår i krukkerne, vi bugner med stedmoder, bellis, løgplanter og mange spændende planter til krukkerne.

 

Græsplænen

Du kan med stor fordel starte med at give græsset gødning nu, kom ind og vi vil rådgive dig om hvad og hvor meget du skal bruge for at få en smuk plæne. 

..................

 

Vel mødt i dit havecenter

 

Til forside
Print
Besøg vores Facebookside

Ring til os på

47179088

Skrædderbakkens Havecenter - Skrædderbakken 4 - 3650 Ølstykke

Tlf: 47 17 90 88 - kontakt@skraedderbakken.dk- CVR-nr: 32888615