Ring til os på

47 17 90 88

Følg os på Facebook:

Buketter​ BESTILLES FRA SKRÆDDERBAKKEN TIL ENHVER ANLEDNING

​Skrædderbakkens Havecenter binder buketter til alle livets begivenheder, og der er altid en anledning til at sprede glæde med skønne buketter. Buketter kan udtrykke alt fra kærlighed og taknemmelighed til sorg, men mest af alt er det tanken bag, der glæder modtageren.

Vi har igennem mange år leveret buketter til hele området omkring blandt andet Ølstykke, Frederikssund og Roskilde i anledninger som for eksempel Mors dag, nye jobs, beståede eksamener og mange andre dejlige lejligheder.

Smukkeste brudebuketter eller Mor & Barn buketter

​Brudebuketter binder vi lige efter dine ønsker. Men kom ind og lad dig inspirere af farver og dufte og lad os få en snak om, hvad der passer til lige netop din situation, når det kommer til buketter. Vi binder alt fra klassiske rokokobuketter til asymmetriske dråber og vandfaldsbuketter.

Buketter til Mor & Barn bliver bundet i lyserød eller lyseblåt alt efter barnets køn, og med en stor og en lille buket sammenbundet med silkebånd i farver, der marcher buketten. Til tvillinger bindes der to små buketter, som begge sammenbindes med silkebånd til den store buket.

Årstidens blomster skaber glæde

​Vi binder buketter af årstidens friske blomster, men har du specielle ønsker, så finder vi også ud af det. Der er mange smukke muligheder for at vise dine følelser med blomster. En buket kan derfor bruges i alle anledninger. Til værtinden, på Valentinsdag, på en fødselsdag og til en forretningsforbindelsen. Ja, du vælger selv, hvem du vil gøre glad, og der behøver ikke at være en speciel anledning for at gøre en, som man holder af, glad. Bestil din buket i dag ved at ringe på telefon 47 17 90 88.

Åbningstider​
Marts

Man-fredag:​

9.00-17.30​

Lør, søn og helligdage​:

9.00-16.00

Foråret lader vente 

på sig !!

Skal du i byen eller pyntet lidt op der hjemme 

Så har vi friske buketter, stueblomster og søde forårsløg planter.

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN

​Kærlig hilsen

Have Henrik

og hans personale

​..................​

Vel mødt i dit havecenter

​Vi er blevet vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook.

Skrædderbakkens Havecenter - Skrædderbakken 4 - 3650 Ølstykke

​Tlf: 47 17 90 88 - kontakt@skraedderbakken.dk - CVR-nr: 32888615​