Ring til os på

47 17 90 88

Følg os på Facebook:

KRUKKER / KERAMIK

​Nedenfor kan du få et overblik over vores brede og varierede udvalg af krukker til haven. Kom forbi og find krukken, der passer til netop din have. En krukke flot tilplantet med årstidens blomster er altid en god gaveidé. Lad dig inspirere i vores indgangsparti, der bugner af sæsonens krukker.

​​Glaserede krukker

Vi har et bredt og varieret sortiment af frostsikre krukker. Kvaliteten er høj og vores krukker danner en elegant base for fx sommerblomster og stedsegrønne planter i enhver have. Vi har udvalgt designs, der spænder lige fra det romantiske til det minimalistiske.

For at sikre krukkens holdbarhed, anbefaler vi at fylde leca-kugler i bunden som dræn samt at placere krukken på praktiske krukkefødder.

​​Letvægtskrukker - NYHED

Denne nye linie af krukker er fremstillet i et miljøvenligt letvægtsmateriale, der er 100% genanvendeligt. Alle krukker er brudsikre, tåler frost og falmer ikke i stærk sol.

For at sikre krukkens holdbarhed, anbefaler vi at fylde leca-kugler i bunden som dræn samt at placere krukken på praktiske krukkefødder. Der kan også fås underfade i dette materiale.

Terracotta Krukker

Krukker i terracotta og det trendy chokoladebrune ler spreder en varm og romantisk middelhavsstemning i haven.

For at sikre krukkens holdbarhed, anbefaler vi at fylde leca-kugler i bunden som dræn samt at placere krukken på praktiske krukkefødder.

Underfade

Du kan vælge at beskytte din terrasse eller dit gulv med underfade. Vi fører underfade i rødler, blå, hvid og sort fra 21 – 40 cm i diameter. Der er også underfade til de nye letvægtskrukker.

Krukkefødder

For at sikre at din nye krukke ikke springer i frostvejr, placeres den på 3 praktiske krukkefødder. Krukkefødder hindrer også myrerne i at invadere krukken i sommerhalvåret.

Hjul / Krukke-trolleys

For nem håndtering af de ofte tunge krukker og indendørs skjulere, kan de praktiske krukke-trolley's være en nem løsning. De fås runde og firkantede i 2 størrelser.

Selvvandingspotter - Lechuza

Elegante og praktiske selvvandings-potter i meget høj kvalitet. Fås i farverne sort og hvid i runde og firkantede varianter - også som altankasse. Kan bruges både indendørs og udendørs og vejer en brøkdel af en keramikkrukke.

Vandtæk, frostsikker og falmer ikke i solen.

Åbningstider​

Man-fredag:​

00,00-00,00​

Lør, søn og helligdage​

0,00-00,00​

0,00-00,00

Vi har vinterlukket frem til ca. 1 marts

Hvis du skal bruge gavekort, hækplanter eller andre planter til din have er vi altid til at træffe på 47179088 

eller på 

kontakt@skraedderbakken.dk 

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN

​Kærlig hilsen

Have Henrik

og hans personale

​..................​

Vel mødt i dit havecenter

​Vi er blevet vurderet 4,7 ud af 5 stjerner på baggrund af 17 anmeldelser på Facebook.

Skrædderbakkens Havecenter - Skrædderbakken 4 - 3650 Ølstykke

​Tlf: 47 17 90 88 - kontakt@skraedderbakken.dk - CVR-nr: 32888615​